رفتن به مطلب
مرجع رسمی سی‌پلاس‌پلاس ایران

ابزار‌ها

  • نوشته‌
    18
  • دیدگاه
    3
  • مشاهده
    7,310

مشارکت‌کنندگان این وبلاگ

حل مشکل مربوط به Google Play Protect

کامبیز اسدزاده

1,170 بازدید


همانطور که می‌دانید امضاء و انتشار اپلیکیشن‌های اندرویدی در قالب فایل apk به شما اجازه می‌دهد تا مستقل از فروشگاه گوگل، نرم‌افزار مورد نظر خودتان را در اختیار مشتریان خود قرار دهید؛ از طرفی ارسال آن برای فروشگاه‌های داخلی مانند کافه‌بازار نیز مراحلی را دربر دارد که یکی از آن‌ها بررسی مشکل مربوط به Google Play Protect است. با توجه به تجربیات من، خیلی از مشتری‌ها و کاربران علم کافی در توجه به پیام مربوط به آن را ندارند و نمی‌دانند با رد کردن پیغام می‌توانند نرم‌افزار را با پذیرش ریسک نصب کنند. اما این روش می‌تواند فرصتی برای کسانی باشد که به فکر سو‌ء استفاده از شرایط هستند. طبق گزارشاتی که دریافت کرده‌ایم، مشاهدهٔ پیام مربوط به عدم قابل اعتماد بودن نرم‌افزار شما و خطای نصبی بیشتر از قبل به چشم می‌خورد! برای اینکه ثابت کنید اپلیکیشن شما یک محصول قابل اعتماد است، تنها باید آن را به روش قانونیِ خودِ گوگل حل کنید که چندان سخت نیست ?

توجه داشته باشید که، این پیام در شرایط متعددی می‌تواند رخ دهد. برای مثال، شما از خدماتی که مورد نیاز نیستند به اجبار در نرم‌افزار استفاده می‌کنید. اما حتی با اعمال تنظیمات مربوطه به نظر می‌رسد زمانی که شما یک برنامهٔ جدیدی را ایجاد و برای نشر ارسال می‌کنید باید ابتدا نسخهٔ مربوطه، به بانک اطلاعاتی موجود در Google Play Protection ارسال شود و سپس برای نصب آماده شود. بنابراین، خطای مربوط به آن را به روشی که در ادامه توضیح می‌دهیم می‌توانید حل کنید.

google-play-protect.png

قبل از هر چیز دقت کنید که نرم‌افزار شما امضاء شده باشد، در واقع از نوع نسخهٔ signed ریلیز شود. برای این کار باید حتماً یک گواهی مشخصی بسازید که همراه رمز عبور و اطلاعات توسعه‌دهنده به صورت اختصاصی برای هر محصول قابل ساخت است.

در ادامه مهمترین موردی که باید در نظر گرفته شود این است که فایل مربوطه را باید قبل از نشر در کافه‌بازار یا تحویل آن به مشتری خود، به مرکز Play Protect Appeals ارسال کنید تا برای بررسی جهتِ تجدید نظر شدن از لحاظ گیر دادن‌های بی‌خودی به برنامه‌ٔ شما مورد بررسی قرار گیرد.

معمولاً این کار خارج از ایران ساده‌تر است، چرا که بحث تحریم و شناسایی شناسه‌های ایرانی برای کارشناسان راحت‌تر بوده و به آن حساسیت نشان می‌دهند که ممکن است پیام زیر را دریافت کنید:

نقل قول

Hi

You recently submitted an appeal for an app with Google Play Protect.

We were unable to download the APK file from the link you provided. Please submit a new appeal and make sure that the link is publicly browsable.

Thank You,
Google Play Protect Team

بنابراین، توصیه می‌کنیم از روش‌های مطمئن‌تری برای ارسال فایل استفاده کنید.

توصیهٔ ما استفاده از خدماتِ دراپ‌باکس خواهد بود که با ارسال فایل به آن و ساخت یک لینک اشتراکی می‌توانید مطمئن شوید که دسترسی به فایل شما در سراسر جهان میسر خواهد شد. اما توجه داشته باشید که لینک آن را برای سهولت در بررسی و ارسال در فیلد فرمِ آن، از طریق سایت http://bit.ly کوتاه سازید.

دقت کنید که لینک دریافتی از دراپ‌باکس باید شامل قالبی به صورت زیر است:

https://www.dropbox.com/s/example/app.apk?dl=0

آدرس زیر را بعد از پارامتر dl=0 به dl=1 تغییر دهید و سپس لینک مربوطه را کوتاه کرده و آن را در فرم ثبت اطلاعات نرم‌افزار برای گوگل در این لینک ارسال کنید.

Screen Shot 2020-10-23 at 10.09.28 PM.png

در فرم مربوطه فیلد‌های مورد نظر باید دقیقاً شامل واقعیت باشند، به عنوان مثال نام و نام‌خانوادگی توسعه‌دهنده، آدرس پست‌الکترونیکی، نام بستهٔ اپلیکیشن و لینک کوتاه شدهٔ قابل دریافت؛ در نهایت می‌توانید توضیحاتی برای آن در نظر بگیرید.

اگر همه چیز به خوبی پیش رفته باشد پیامی مانند زیر را به همان آدرس پست‌الکترونیکی خود دریافت خواهید کرد.

نقل قول

Hi

You recently submitted an appeal for an app with Google Play Protect.

We have successfully received the appeal for your app. Our team will review the app and any information you have provided.

Thank You,
Google Play Protect Team

در نظر داشته باشید که این فرایند ممکن است زمان متغیری را در صف بررسی باشد که در حالت عادی و خاص ۱ الی ۳۰ روز زمان خواهد برد که من به شخصه بین حدقل ۲۴ تا ۴۸ ساعت نتیجهٔ مثبت گرفتم.

صرفاً دقت کنید که در صورت بررسی و تأیید شدن برنامهٔ شما، هیچ پیام خاصی ارسال نخواهد شد، بنابراین تنها با بررسی و نصب برنامه می‌توانید متوجه آن شوید که برنامهٔ ارسال شدهٔ شما در لیست بانک اطلاعاتی امنیتی اپلیکیشن‌های گوگل قرار گرفته است یا خیر.

نقل قول

توصیهٔ من این است همیشه سعی کنید در زمان ساخت نسخهٔ جدیدی از یک اپلیکیشن قبل از آن بررسی کنید که توسط Google Protect مورد تأیید است یا خیر، در غیر این صورت شما باید این مراحل رو انجام دهید تا بتوانید بدون مشاهدهٔ هرگونه مشکلی در سمت کاربر و حتی کافه‌بازار نرم‌افزار خود را ارائه دهید.

امیدوارم که این تجربهٔ پیشنهادی برای شما نیز مفید واقع شود ?



0 دیدگاه


نظرهای پیشنهاد شده

هیچ دیدگاهی برای نمایش وجود دارد.

مهمان
افزودن دیدگاه

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.

×
×
  • جدید...