mahdsamir 0 ارسال شده در دی 99 با سلام من تازه برنامه نویسی ++c رو شروع کردم که از visual sudio و کامپایلر mingw استفاده میکنم. ولی در اولین کاری که شروع کردم با ارور زیر برخورد کردم undefined reference to `WinMain@16' collect2.exe: error: ld returned 1 exit status لطفاً من رو راهنمایی کنید که مشکل کجاست خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 کامبیز اسدزاده 618 ارسال شده در دی 99 در 3 ساعت قبل، mahdsamir گفته است : با سلام من تازه برنامه نویسی ++c رو شروع کردم که از visual sudio و کامپایلر mingw استفاده میکنم. ولی در اولین کاری که شروع کردم با ارور زیر برخورد کردم undefined reference to `WinMain@16' collect2.exe: error: ld returned 1 exit status لطفاً من رو راهنمایی کنید که مشکل کجاست خیلی ممنون سلام و خوش آمدید، قبل از هر چیز چون تازه کار هستید پیشنهاد میکنم در ویندوز به سراغ Mingw نرید، مگر مجبور باشید. با همون MSVC برنامههای خودتون رو کامپایل کنید و یا Clang. در کل، خطایی که گرفتین به خاطر عدم شناسایی تابع اصلی یعنی main() هستش. پیشنهاد میکنم تابع خودتون رو اصلاح کنید مطمئن بشید که main در برنامهٔ شما به درستی پیاده شده، سپس کامپایل و نتیجه رو ببینید. مثال صحیحی از تابع main در سی++ #include <iostream> int main() { std::cout << "Hello World!"; return 0; } همچنین با توجه به اینکه اشاره شده تازه شروع به یادگیری کردین، پیشنهاد میکنم مقالات زیر رو با دقت مطالعه کنید، در برخی از آنها به لینکها و مراجع آموزندهای اشاره کردم. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
با سلام
من تازه برنامه نویسی ++c رو شروع کردم که از visual sudio و کامپایلر mingw استفاده میکنم. ولی در اولین کاری که شروع کردم با ارور زیر برخورد کردم
undefined reference to `WinMain@16' collect2.exe: error: ld returned 1 exit status
لطفاً من رو راهنمایی کنید که مشکل کجاست
خیلی ممنون
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر