GornerLabo 16 ارسال شده در خرداد 97 سلام و درود برای اپلیکیشنی که دارم توسعه میدم برای صفحه اول یک همچین ترتیب طراحی لازم دارم. (عناصر به ترتیب زیر است) Header image به صورت بنر که عرض صفحه رو کامل بگیره ( و با ارتفاعی مشخص یا قابل ارتجاع نسبت به نمایشگر ) سه ستون ( ایجاد سه rectangle) لیستی از موضوعات footer * مشکل من سایز image یا همون بنر هست که باید چه استانداردی رو رعایت کنم، اپ مورد نظر برای موبایل است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
بهنام صباغی 71 ارسال شده در خرداد 97 علیک سلام توی کیو ام ال شما میتونید به اندازه صفحه دیوایسی که برنامه در حال اجرا روی اون هست رو بگیرید و از اون برای تنظیم نسبت ابعاد تصویری که مد نظرتون هست استفاده کنید اگر هم دنبال یک نسبت پذیرفته شده برای اون عکس نسبت به صفحه میگردید میتونید از سایت UPLABS Daily Showcase - Uplabs برای این منظور کمک بگیرید . موفق باشید . 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
GornerLabo 16 ارسال شده در خرداد 97 تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر