soroush_m 1 ارسال شده در مرداد 2 سلام دوستان تازگیQt رونصب کردم منتها اولین برنامه توی مد ویجت با ارور مواجه میشه. برنامه فقط لود کردن یک پنجره خالی هستش.همه کیت هاشم نصب و آپدیت کردم. از صفحه هم اسکرین شات گرفتم.خیلی ممنون میشم کسی کمکم کنه!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 کامبیز اسدزاده 618 ارسال شده در مرداد 2 درود، خب خطاها چی هستن؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 soroush_m 1 ارسال شده در مرداد 2 در 42 دقیقه قبل، کامبیز اسدزاده گفته است : درود، خب خطاها چی هستن؟ Can not find -iGL:no such file or directory Collect 2:erorr:ld return 1 exit status [Makefile:229:اسم برنامه]: Erorr نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 کامبیز اسدزاده 618 ارسال شده در مرداد 2 در 1 ساعت قبل، soroush_m گفته است : Can not find -iGL:no such file or directory Collect 2:erorr:ld return 1 exit status [Makefile:229:اسم برنامه]: Erorr این موضوع رو بررسی کنید: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 soroush_m 1 ارسال شده در مرداد 2 سلام نمی دونی با این راهنمایی ت چه لطف بزرگی در حقم کردی!! دمت گرم! دمت گرم! دمت گرم! 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام دوستان
تازگیQt رونصب کردم منتها اولین برنامه توی مد ویجت با ارور مواجه میشه.
برنامه فقط لود کردن یک پنجره خالی هستش.همه کیت هاشم نصب و آپدیت کردم.
از صفحه هم اسکرین شات گرفتم.خیلی ممنون میشم کسی کمکم کنه!!
به اشتراک گذاری این ارسال
لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر